Testimonials

Wat onze deelnemers en hun ouders ons teruggeven over de kampen:

Heel erg bedankt ook namens ons drie. Een heel tevreden dochter die nu al uren aan het whatsappen is met de andere pubers, en weer wat zelfstandigheid erbij heeft. Blij met jullie allemaal, de leiding! en de kinderen.

Ik wil jullie ook nog een keer heel hartelijk bedanken voor de fijne week die jullie ons allemaal bezorgd hebben: de kinderen hebben het heel fijn gehad en weer van alles geleerd; wij hebben van de rust en de (zeldzame) tijd samen genoten. Dit betekent voor ons allemaal heel veel.

Wat maken jullie heerlijke kampen!

En dan ook nog een blijheidsbriefje voor de leiding: nogmaals veel dank voor n top week voor onze zoon! Mooi weer, super leuke workshops, spel, veel chillen, lachen, zwemmen, nieuwe vrienden en vuurspugen als klapper! Alleen maar enthousiaste verhalen! Het wordt hier n saaie week voor hem… Ik wens jullie n heerlijk rustige avond

Heel veel thank you’s ook van hier, voor de uitstekende organisatie en mooie week. M’n zoon ligt nu nog heerlijk te slapen.

Ook onze zoon heeft een super kamp gehad! Tot dat hij naar bed ging heeft hij gekletst over alle leuke dingen die hij gedaan heeft. Na een grondige teken controle vond hij de rust om te gaan slapen?.
Bedankt kampleiding voor de mooie herinneringen voor hem en de eyeopeners voor ons als ouders?

Onze zoon heeft het ook superleuk gevonden (en ook hij sliep voor we 15 kilometer verder waren. Dank voor de perfecte organisatie!

Hoezo vermoeiend! Onze zoon en dochter konden nog net vertellen dat ze het weer super hebben gehad! Bedankt!

Monique, Barbara, Leonie en Peter, bedankt voor dit weekend. Onze zoon vond het erg leuk en kijkt al uit naar het zomerkamp. Tot 9 augustus!

Hallo leiders van het meikamp 2015,
Graag laten wij jullie weten dat, sinds onze zoon terug is van kamp, hij ontzettend gezellig en vriendelijk is. Ook op school (nog) geen ruzie gehad. Daar zijn wij erg blij mee? Grote dank voor jullie inzet op alle fronten!?

Ik vond het kamp heel leuk. er waren veel dingen te doen en er was veel variatie. Je kon ook overal voor kiezen of je het wou, dat vond ik erg fijn. Ik kom de volgende keer graag weer.

Ook onze dochter heeft genoten. Heel veel dank voor de organisatie. Echt fantastisch dat jullie dit doen voor de kinderen!

Onze zoon heeft weer een heerlijk kamp gehad! Bedankt voor de goede zorgen en het mooie papiertje met feedback van alle leiding en kinderen!

Onze zoon en dochter hebben het enorm naar hun zin gehad! Bedankt voor alles!