Team

Barbara, Leonie en Monique en vormen sinds 2015 het bestuur van peers2play.

Hieronder stellen we de rest van het zomerkampteam voor, zodat de deelnemers (en hun ouders) ons alvast een beetje kunnen leren kennen.

Per tussenkamp gaat er een wisselend aantal vrijwilligers mee, afhankelijk van de grootte van de groep. 

Team 5-daagse 2023 Tim, Ruben, Boaz, Marius, Bram, Marlies, Leonie, Sacha, Barbara, Monique

Team zomerweek 2023 Ruben, Boaz, Sacha, Miguel, Monique, Wilmer, Tim, Barbara, Leonie

Wie zijn deze mensen?

Het bestuur van peers2play

Monique
Is een van de twee oprichters van peers2play geweest in 2006. In al die jaren heeft zij maar 1 kamp gemist! We zijn de tel kwijt hoeveel het er intussen zijn. Op kamp vind je Monique vooral tussen de (coöperatieve) bordspellen, bij  chemische of technische activiteiten, bij de boogschietspullen en in de keuken waaruit ze met gemak maaltijden voor 60 man tevoorschijn tovert. Buiten de kampen om is Monique spelfanaat, creatieveling, chronisch leip, begeleidt ze kinderen en ouders vanuit Ludiq en bij de Day a Week School 

Barbara
Is vanaf 2011 betrokken bij peers2play. Zij is te vinden bij knutselactiviteiten, spelletjes en muziekactiviteiten. Voor een potje levend stratego is Barbara ook wel te porren! Zij kookt heerlijke curry’s. Buiten peers2play is Barbara dierenvriendin, spellenfan, tuinkabouter, raar en heeft ze haar eigen praktijk voor orthopedagogiek.

leonie-voor-p2p-siteLeonie
Is vanaf 2013 mee gaan draaien met de kampen. Tijdens kamp kan je Leonie altijd zo gek krijgen om te schilderen, knutselen of een bordspel te spelen. Als je haar vraagt of ze levend stratego wil spelen zegt ze bijna altijd ja! Zij kookt de heerlijke, traditionele ‘pasta Leonie’ Naast de kampen en activiteiten van peers2play is Leonie bezig met spellen spelen, vrolijk zijn en werkzaam als begaafdheidsspecialist bij o.a. verschillende plusklassen.

–  –  –  –  –  –  –  –

Begeleiders

Naast dit vaste team gaat elk kamp een aantal van de onderstaande vrijwilligers mee

Sacha ging in 2013 voor het eerst als deelnemer mee op kamp; sommige verslavingen zijn helemaal niet erg. Inmiddels is Sacha onze vaste begeleider voor de zomerkampen en heeft hij een heel belangrijke taak in het regelen van allerlei zaken rondom de (spel)activiteiten op kamp, hij is een soort Executief Floor Manager. Maar, hij is nog steeds in voor een potje Hollandse leeuw of voetballen en hij kan supergoed gitaar spelen en wil dat graag aan jou leren. De ukelele beheerst hij intussen ook al goed genoeg om de beginselen voor te doen. In het dagelijks leven is Sacha intussen afgestudeerd en studeert weer verder. Iets geweldigs met het opstarten van voedselbossen en andere boeiende zaken van de aarde en de natuur.

Boaz was ooit deelnemer en nu vaste begeleider. Hij heeft altijd ritmes in zijn hoofd, die hij met zijn handen zit te trommelen of met klanken/geluiden maakt… let maar eens op. Daarnaast houdt hij van D&D op een hoog niveau, schaken en muziek luisteren. Hij vindt het moeilijk om ‘nee’ te zeggen als je hem een leuk voorstel doet. Naast kampen begeleiden, werkt Boaz bij Welzien in Elst (Gld)

Wilmer is vanaf 2018 op veel kampen mee als begeleider. Hij houdt van spellen spelen en wiskundige puzzels oplossen. Buiten de kampen is hij begeleider van hoogbegaafde drop-outs bij Welzien in Elst (Gld) en docent NASK.

Marlies gaat sinds 2019 mee als begeleider. Zij houdt erg van spelletjes, kletsen, kinderen uitdagen om uit hun comfortzone te gaan. De rest van het jaar is ze regisseur en maakt ze documentaires.

Rick is heel wat jaren als deelnemer meegegaan op peers2play kampen, daarna als stoofpeer en vervolgens als begeleider. Hij houdt van origami vouwen, boogschieten, bordspellen spelen. Als je hem uitdaagt tijdens de watermeerkamp… dan word je goed nat! Hij is een heel eind met zijn studie. In 2023 zat hij in Peru en kon hij helaas niet mee. Hij is terug met mooie verhalen en gaat weer mee.

Tim ging ook eerst als deelnemer mee op onze kampen en nu als als begeleider. Zijn grote passie is bushcraften, we noemen hem dan ook ‘bushcrafttim’ (ook om de verschillende Timmen uit elkaar te kunnen houden). Hij bushcraft dan bijvoorbeeld hutten voor barbiepoppen, ging ooit vishuiden looien met de kinderen en leidt wildplukwandelingen.

Stoofperen

In de zomer nodigen we vaak een paar ‘begeleiders-in-spé’ uit om mee te gaan op kamp. Dit zijn meestal jongeren die al jaren als deelnemer meegaan. Het lijkt hen leuk om betrokken te blijven bij peers2play, maar niet langer als deelnemer. We noemen ze ‘stoofperen’ omdat we ze klaarstoven om ooit misschien als begeleider mee te gaan.

Bram
Heeft al heel wat kampen meegemaakt. Hij is in schooljaar 22/23 een paar keer meegegaan als stoofpeer op een tussenkamp. Het is hem goed bevallen en vanaf zomer 2023 gaat hij mee als stoofpeer. Bram houdt van bordspellen! Bram studeert wiskunde, dus als je daarvan houdt…

Marius
We kunnen niet terugvinden wanneer Marius voor het eerst meeging, maar hij was nog heel klein en kwam elk kamp! Het stoofpeerschap lonkt al heel lang en in de zomer is hij erbij. Marius is voor allerlei activiteiten te porren: een bordspel, hutten bouwen, ruige spelletjes…

Miguel
Is heel vaak mee geweest op kamp. In schooljaar 22/23 ging hij voor het eerst mee als stoofpeer en dat is hem goed bevallen. Hij is er als stoofpeer bij op diverse kampen. Je hoort hem dan ergens gitaar spelen en hij laat graag zien hoe je dat moet doen. Ook speelt hij graag spelletjes.

Alisa
Al jaren deelnemer en nu als stoofpeer mee. Het is in de mei-vakantie heel leuk geweest.

Fenna
Eindelijk is ze oud genoeg om als stoofpeer mee te gaan. Dat was in de mei-vakantie heel gezellig.

 

– – – – – – – – – – – –  –
Om nooit te vergeten

Mila was een van de eerste deelnemers: in 2007 ging ze al mee. Ze nam ons toen soms de organisatie van de maandelijkse weekenden helemaal uit handen. Nadat ze jaren als begeleider is meegegaan, kreeg ze het te druk met werk en privé en kan ze helaas niet meer mee. We hopen op rustiger tijden en dat ze dan weer komt.

Mireille is van 2013 tot 2019  onze vaste vrijwilliger geweest. Mireille was op kamp altijd bezig met muziek, spellen spelen, EHBO en sportactiviteiten. We hebben altijd veel plezier gemaakt samen en zij heeft peers2play met pijn in het hart vaarwel gezegd en wij haar.

Peter is van 2013 tot 2021 als vaste begeleider met peers2play meegegaan. Technisch knutselen was zijn grote hobby. Hij heeft met de deelnemers bibberbotjes, kwarkbakmannetjes, schudpotjes, raketten en nog veel meer gemaakt. We missen hem nog altijd.

Gé begeleidde de eerste zomerkampen (2011 en 2012) en was erbij toen peers2play ging groeien. Gé overleed in 2012. We hebben helaas afscheid van hem moeten nemen.