Kampen schooljaar 2021-2022

Meidenkamp
Wanneer: 13-14 november
Waar: Elst
start: zaterdag 13 november 10 uur – eind zondag 14 november 16.00
Voor wie: alle meiden van 8 t/m 18 jaar
Kosten: 55 euro

Kerstkampen
PO-kerstkamp 27-28 december 
Waar: Elst

VO-kerstkamp 28-29-30-31 december 
Waar: Elst

Aanmelden voor een kamp? Stuur een mailtje naar peers2play @ gmail.com

Tot nu toe verhuurden we tenten voor de buitenkampen. Zomer 2021 hebben we dit voor het laatst gedaan. Bij buitenkampen (zomer en evt mei) brengt ieder vanaf nu zijn eigen tent mee.

In verband met een goede balans tussen jongens en meisjes binnen de groep, kan het zijn dat een kind niet meekan terwijl het kamp nog niet helemaal vol is.

In de planning: zomer 2020 hebben wij (leiding en deelnemers) ontdekt hoe fijn het is om meer rust en stilte gedurende de dag te hebben. Die lessen willen we meenemen naar volgende kampen. We gaan een paar kampen uitproberen hoe het is om er een meer meditatief kamp van te maken. Daarbij mag je denken aan: een fluisterstilte lunch, meditatief tekenen, ontspanningsoefeningen tijdens het rustuurtje en bij het slapen gaan. We hopen hiermee (ook) een ander stukje van onze doelgroep aan te spreken en hen de gelegenheid te geven om ook te genieten van onze kampen. Ieder kind dat zich aan deze meditaties en rust kan overgeven is welkom. We zorgen dat expliciet duidelijk is wanneer een kamp een meditatief kamp is.