Team

Barbara, Leonie en Monique en vormen sinds 2015 het bestuur van peers2play. Hieronder stellen we het team voor, zodat kinderen (en hun ouders) ons alvast een beetje kunnen leren kennen. 

verkleindMonique
Is een van de twee oprichters van peers2play in 2006. In al die jaren heeft zij maar 1 kamp gemist! Op kamp vind je Monique vooral bij de boogschietspullen, tussen de (coöperatieve) spellen en in de keuken.  Buiten de kampen om is Monique spelfanaat, creatieveling, chronisch leip, begeleid ze kinderen in haar plusklas en is ze leerkracht/docent in het voltijd hb onderwijs zowel op PO als op VO.

img_8107Barbara
Is vanaf 2011 betrokken bij peers2play. Zij is te vinden bij knutselactiviteiten, spelletjes en muziekactiviteiten. Voor een potje levend stratego is Barbara ook wel te porren! Buiten peers2play is Barbara dierenvriendin, spellenfan, tuinkabouter, raar, en heeft ze haar eigen praktijk voor orthopedagogiek.

leonie-voor-p2p-site Leonie
Is in 2013 mee gaan draaien met de kampen. Tijdens kamp kan je Leonie altijd zo gek krijgen om te schilderen, knutselen of een bordspel te spelen. Als je haar vraagt of ze levend stratego wil spelen zegt ze bijna altijd ja! Naast de kampen en activiteiten van peers2play is Leonie bezig met muziek, spellen spelen, vrolijk zijn en leerkracht van verschillende (plus)klassen.

–  –  –  –  –  –  –  –

Naast dit vaste team gaan elk kamp een aantal vrijwilligers mee

Peter gaat als vanaf 2013 zo’n beetje met alle kampen mee. Technisch knutselen is zijn grote hobby. Hij heeft met de deelnemers bibberbotjes, kwarkbakmannetjes, schudpotjes, raketten en nog veel meer gemaakt.

Wilmer is in 2018 voor het eerst meegegaan als begeleider. Hij is onze grootste spelfanaat en speelt (tijdens zomerkampen) soms tot diep in de nacht spellen met jongeren. Buiten de kampen om is hij begeleider van hoogbegaafde drop-outs.

Sacha ging in 2013 voor het eerst als deelnemer mee op kamp. Sommige verslavingen zijn helemaal niet erg. Als jonge stoofpeer is hij meestal in voor een wild potje Hollandse leeuw of voetballen, maar hij kan supergoed gitaar spelen en wil dat graag aan jou leren. De ukelele beheerst hij intussen ook al goed genoeg om de beginselen aan jou te leren. In het dagelijks leven is Sacha student.

Mila is een van de deelnemers van het eerste uur, in 2007 ging zijn voor het eerst mee en ze nam de leiding regelmatig stukken organisatie helemaal uit handen. Haar scouting achtergrond kwam haar goed van pas. Ze vindt zo’n beetje alles leuk wat je gezellig met anderen kan doen. In haar vrije tijd is Mila student.

Brenda rolde peers2play binnen in het voorjaar van 2019. We hebben al veel lol met haar gehad en de kinderen ook. Brenda werkt als leerkracht in het voltijds hb-onderwijs.

Michael gaat als begeleider mee vanaf voorjaar 2019. De kids hebben genoten van zijn eindeloze energie. Michael is begeleider van hoogbegaafde drop-outs.

 

– – – – – – – – – – – –  –
Om nooit te vergeten

dsc_0055_1 Mireille is van 2013 tot 2019  onze vaste vrijwilliger geweest. Mireille was op kamp altijd bezig met muziek, spellen spelen, EHBO en sportactiviteiten. Ze heeft peers2play met pijn in het hart vaarwel gezegd.