Team

Barbara, Leonie en Monique en vormen sinds 2015 het bestuur van peers2play. Hieronder stellen we het team voor, zodat de deelnemers (en hun ouders) ons alvast een beetje kunnen leren kennen. 

verkleindMonique
Is een van de twee oprichters van peers2play in 2006. In al die jaren heeft zij maar 1 kamp gemist! Op kamp vind je Monique vooral  tussen de (coöperatieve) spellen, bij de chemische en/of technische activiteiten, bij de boogschietspullen en in de keuken.  Buiten de kampen om is Monique spelfanaat, creatieveling, chronisch leip, begeleid ze kinderen en ouders vanuit Ludiq en is ze leerkracht/docent in het voltijd hb onderwijs zowel op PO als op VO.

Barbara
Is vanaf 2011 betrokken bij peers2play. Zij is te vinden bij knutselactiviteiten, spelletjes en muziekactiviteiten. Voor een potje levend stratego is Barbara ook wel te porren! Buiten peers2play is Barbara dierenvriendin, spellenfan, tuinkabouter, raar, en heeft ze haar eigen praktijk voor orthopedagogiek.

leonie-voor-p2p-site Leonie
Is in 2013 mee gaan draaien met de kampen. Tijdens kamp kan je Leonie altijd zo gek krijgen om te schilderen, knutselen of een bordspel te spelen. Als je haar vraagt of ze levend stratego wil spelen zegt ze bijna altijd ja! Naast de kampen en activiteiten van peers2play is Leonie bezig met muziek, spellen spelen, vrolijk zijn en leerkracht van verschillende plusklassen.

–  –  –  –  –  –  –  –

Naast dit vaste team gaan elk kamp een aantal vrijwilligers mee


Mila is een van de deelnemers van het eerste uur, in 2007 ging zij voor het eerst mee en nam toen ons al regelmatig delen van de organisatie helemaal uit handen. Ze vindt zo’n beetje alle spellen leuk en is vaak te vinden daar waar het gezellig is. De strenge rol die ze in haar werk op het speciaal voortgezet onderwijs heeft laat ze op kamp met veel plezier los, het luisterende oor neemt ze wel altijd mee.

Sacha ging in 2013 voor het eerst als deelnemer mee op kamp; sommige verslavingen zijn helemaal niet erg. Als jonge stoofpeer is hij meestal in voor een wild potje Hollandse leeuw of voetballen, maar hij kan supergoed gitaar spelen en wil dat graag aan jou leren. De ukelele beheerst hij intussen ook al goed genoeg om de beginselen aan jou te leren. In het dagelijks leven is Sacha student.

Wilmer is vanaf 2018 op diverse kampen mee als begeleider. Hij is onze grootste spelfanaat en speelt (tijdens zomerkampen) soms tot diep in de nacht spellen met jongeren. Buiten de kampen om is hij begeleider van hoogbegaafde drop-outs bij Welzien in Elst (gld).

Michael gaat als begeleider mee vanaf voorjaar 2019. De kids hebben genoten van zijn eindeloze energie. Michael is begeleider van hoogbegaafde drop-outs bij Stichting Feniks ontwikkelingsbegeleiding in Utrecht.

Marlies gaat sinds 2019 mee als begeleider. Zij houdt erg van spelletjes, kletsen, kinderen uitdagen om uit hun comfortzone te gaan. De rest van het jaar maakt ze documentaires.

Marlies gaat sinds 2019 mee als begeleider. Zij houdt erg van spelletjes, kletsen, kinderen uitdagen om uit hun comfortzone te gaan. De rest van het jaar maakt ze documentaires.
– – – – – – – – – – – –  –
Om nooit te vergeten

dsc_0055_1 Mireille is van 2013 tot 2019  onze vaste vrijwilliger geweest. Mireille was op kamp altijd bezig met muziek, spellen spelen, EHBO en sportactiviteiten. Ze heeft peers2play met pijn in het hart vaarwel gezegd.

Peter is van 2013 tot 2021 als vaste begeleider met peers2play meegegaan. Technisch knutselen is zijn grote hobby. Hij heeft met de deelnemers bibberbotjes, kwarkbakmannetjes, schudpotjes, raketten en nog veel meer gemaakt.