Team peers2play

Barbara, Leonie en Monique en vormen sinds 2015 het bestuur van peers2play. Hieronder stellen we het team voor, zodat kinderen (en hun ouders) ons alvast een beetje kunnen leren kennen. Ook de vaste vrijwilligers worden hieronder voorgesteld.

img_6339
Ook na twee weken kamp hebben wij nog lol met elkaar.

 


verkleindMonique

Is een van de twee oprichters van peers2play in 2006. In al die jaren heeft zij zeker 75 kampen begeleid en nog steeds is ze het niet moe! Op kamp vind je Monique vooral bij de boogschietspullen, tussen de (coöperatieve) spellen en in de keuken.  Buiten de kampen om is Monique spelfanaat, creatieveling, chronisch leip, heeft ze haar eigen plusklas en is ze leerkracht/docent in het voltijd hb onderwijs zowel op PO als op VO.

img_8107Barbara

Is vanaf 2011 betrokken bij peers2play. Zij is te vinden bij knutselactiviteiten, spelletjes en muziekactiviteiten. Voor een potje levend stratego is Barbara ook wel te porren! Buiten peers2play is Barbara dierenvriendin, spellenfan, tuinkabouter, raar, en heeft ze haar eigen praktijk voor orthopedagogiek.

leonie-voor-p2p-site Leonie

Is in 2013 mee gaan draaien met de kampen. Tijdens kamp kan je Leonie altijd zo gek krijgen om te schilderen, knutselen of een bordspel te spelen. Als je haar vraagt of ze levend stratego wil spelen zegt ze bijna altijd ja! Naast de kampen en activiteiten van peers2play is Leonie bezig met muziek, spellen spelen, vrolijk zijn en leerkracht van verschillende (plus)klassen.

Wij hebben ook een aantal vaste vrijwilligers.

dsc_0055_1 Mireille

Is een van onze vaste vrijwilligers. Zij gaat sinds 2013 met veel plezier met haar gitaar mee op kamp. Mireille is altijd bezig met muziek, spellen spelen, EHBO en sportactiviteiten. In haar dagelijks leven is Mireille vrijwillig, Frysk, afgestudeerd docent en postbode.

peter Peter

Gaat vanaf 2013 mee op de p2p kampen en brengt met zijn menselijke mannelijkheid een heel andere energie mee. Op kamp is Peter altijd beschikbaar voor (technische) knutselactiviteiten, het aanleggen van een verlengsnoertje of lampje en een goed gesprek of ontspanningsoefening en lost hij Monique af in de keuken. Buiten peers2play is Peter Rots & Watertrainer, vakleerkracht, plusklasbegeleider, technisch onderlegd,  dieren- (eenden-) en mensenvriend en wandelfan.

Meerdaagse kampen voor hoogbegaafde kinderen